Türk Dünyası gençleri Trabzonspor coşkusuna ortak oldu

20.10.2026 - 16:39, Güncelleme: 20.10.2026 - 16:39
 

Türk Dünyası gençleri Trabzonspor coşkusuna ortak oldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve TÜRKSOY iş birliğiyle düzenlenen 3. Türk Dünyası Gençlik Forumu kapsamında 21 ülkeden Trabzon’a gelen 140 genç, Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını tribünden izledi. Bordo-Mavili formalarla taraftarların tezahüratlarına eşlik eden gençler, galibiyet sevincini horonla kutlayarak şehirdeki coşkuya da ortak oldu.TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) iş birliğinde düzenlenen 3. Türk Dünyası Gençlik Forumu, farklı coğrafyalardan gençleri Trabzon’da buluşturdu. Forum kapsamında 21 ülkeden şehre gelen 140 genç, Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Papara Park Stadı’nda tribünden takip etti. Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, KKTC, Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçika, Gürcistan, Kuzey Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Bosna Hersek, Moğolistan, Afganistan, İran, Irak, Lübnan ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen gençler, Trabzonspor formalarıyla Papara Park Stadı’nda Bordo-Mavili taraftarların coşkulu tezahüratlarına eşlik etti. Konuk gençler, karşılaşmanın ardından galibiyet sevincini de horonla kutladı. Farklı coğrafyalardan gelen gençlerin aynı tribünde Trabzonspor coşkusunu paylaşması, sporun birleştirici gücünü gözler önüne serdi. BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR ETTİLER Trabzon’da gördükleri sıcak ilgi ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getiren gençler, başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç olmak üzere Trabzon Valiliği’ne ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Forum kapsamında Trabzon’un tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı bulduklarını belirten gençler, Trabzonspor’un galibiyet coşkusunu tribünlerde yaşamanın kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını ve bu deneyimin unutulmaz bir hatıra olduğunu söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve TÜRKSOY iş birliğiyle düzenlenen 3. Türk Dünyası Gençlik Forumu kapsamında 21 ülkeden Trabzon’a gelen 140 genç, Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını tribünden izledi. Bordo-Mavili formalarla taraftarların tezahüratlarına eşlik eden gençler, galibiyet sevincini horonla kutlayarak şehirdeki coşkuya da ortak oldu.

TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) iş birliğinde düzenlenen 3. Türk Dünyası Gençlik Forumu, farklı coğrafyalardan gençleri Trabzon’da buluşturdu.

Forum kapsamında 21 ülkeden şehre gelen 140 genç, Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Papara Park Stadı’nda tribünden takip etti. Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, KKTC, Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçika, Gürcistan, Kuzey Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Bosna Hersek, Moğolistan, Afganistan, İran, Irak, Lübnan ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen gençler, Trabzonspor formalarıyla Papara Park Stadı’nda Bordo-Mavili taraftarların coşkulu tezahüratlarına eşlik etti.

Konuk gençler, karşılaşmanın ardından galibiyet sevincini de horonla kutladı. Farklı coğrafyalardan gelen gençlerin aynı tribünde Trabzonspor coşkusunu paylaşması, sporun birleştirici gücünü gözler önüne serdi.

BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Trabzon’da gördükleri sıcak ilgi ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getiren gençler, başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç olmak üzere Trabzon Valiliği’ne ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Forum kapsamında Trabzon’un tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı bulduklarını belirten gençler, Trabzonspor’un galibiyet coşkusunu tribünlerde yaşamanın kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını ve bu deneyimin unutulmaz bir hatıra olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.