Trabzon’da susuz mahalle kalmayacak

23.09.2026 - 12:53, Güncelleme: 23.09.2026 - 12:53
 

Trabzon’da susuz mahalle kalmayacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Düzköy ilçesi Çayırbağı Doğankaya ve Gülcana mahallelerinde içme suyu hattı çalışmalarını tamamladı. Başkan Ahmet Metin Genç, “Susuz mahalle kalmayacak” hedefiyle altyapı yatırımlarını sürdürdüklerini söyledi.TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde vatandaşların sağlıklı, kaliteli ve kesintisiz içme suyuna erişimini güçlendirmek amacıyla altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından Düzköy ilçesine bağlı Çayırbağı Doğankaya ve Gülcana mahallelerinde gerçekleştirilen İçme Suyu Terfi, İsale ve Şebeke Hattı Yapım İşi tamamlandı. Proje kapsamında farklı çaplarda yaklaşık 10 bin metre içme suyu hattı döşenirken, 200 metreküplük su deposu ile birlikte 7 adet basınç kırıcı vana odasının yapımı da gerçekleştirildi. SUSUZ MAHALLE KALMAYACAK Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, altyapı yatırımlarının şehrin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların da kaliteli ve güvenli içme suyuna erişimini öncelikli hizmet alanlarından biri olarak gördüklerini söyledi. 'Susuz mahalle kalmayacak' hedefiyle yola çıktıklarını belirten Başkan Genç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Trabzon’un altyapı sorunlarını kalıcı şekilde çözmek için önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde yıllardır ihtiyaç duyulan içme suyu,kanalizasyon ve yağmur suyu altyapılarını birer birer yeniliyoruz. Düzköy ilçemizin Çayırbağı Doğankaya ve Gülcana mahallelerine kazandırdığımız proje de bu çalışmalarımızdan biridir. Hayırlı olsun" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Düzköy ilçesi Çayırbağı Doğankaya ve Gülcana mahallelerinde içme suyu hattı çalışmalarını tamamladı. Başkan Ahmet Metin Genç, “Susuz mahalle kalmayacak” hedefiyle altyapı yatırımlarını sürdürdüklerini söyledi.

TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde vatandaşların sağlıklı, kaliteli ve kesintisiz içme suyuna erişimini güçlendirmek amacıyla altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından Düzköy ilçesine bağlı Çayırbağı Doğankaya ve Gülcana mahallelerinde gerçekleştirilen İçme Suyu Terfi, İsale ve Şebeke Hattı Yapım İşi tamamlandı. Proje kapsamında farklı çaplarda yaklaşık 10 bin metre içme suyu hattı döşenirken, 200 metreküplük su deposu ile birlikte 7 adet basınç kırıcı vana odasının yapımı da gerçekleştirildi.

SUSUZ MAHALLE KALMAYACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, altyapı yatırımlarının şehrin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların da kaliteli ve güvenli içme suyuna erişimini öncelikli hizmet alanlarından biri olarak gördüklerini söyledi. 'Susuz mahalle kalmayacak' hedefiyle yola çıktıklarını belirten Başkan Genç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Trabzon’un altyapı sorunlarını kalıcı şekilde çözmek için önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde yıllardır ihtiyaç duyulan içme suyu,kanalizasyon ve yağmur suyu altyapılarını birer birer yeniliyoruz. Düzköy ilçemizin Çayırbağı Doğankaya ve Gülcana mahallelerine kazandırdığımız proje de bu çalışmalarımızdan biridir. Hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.