Kaymakam Çam'dan Başkan Topaloğlu'na ziyaret

31.08.2023 - 17:05, Güncelleme: 31.08.2023 - 17:05
 

Kaymakam Çam'dan Başkan Topaloğlu'na ziyaret

Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesiyle Nevşehir Vali Yardımcılığı’na atanan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, veda ziyaretleri kapsamında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti. Kaymakam Çam, ilk geldiği andan itibaren Kemer’i çok sevdiğini ve Kemer halkı için çalıştıklarını söyledi. Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitim alanında yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ettiğini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu ise Kaymakam Çam’a yeni görev yerinde başarılar dilediğini belirterek, Kemer’e kattığı değerlerden dolayı kendisine teşekkür ettiğini ifade etti. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesiyle Nevşehir Vali Yardımcılığı’na atanan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, veda ziyaretleri kapsamında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Kaymakam Çam, ilk geldiği andan itibaren Kemer’i çok sevdiğini ve Kemer halkı için çalıştıklarını söyledi. Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitim alanında yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ettiğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu ise Kaymakam Çam’a yeni görev yerinde başarılar dilediğini belirterek, Kemer’e kattığı değerlerden dolayı kendisine teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.