İstanbul'da Maltepeliler, Art İstanbul Feshane’yi ziyaret etti

08.04.2026 - 16:45, Güncelleme: 08.04.2026 - 16:45
 

İstanbul'da Maltepeliler, Art İstanbul Feshane’yi ziyaret etti

İstanbul'da Maltepe Belediyesi’nin nisan ayındaki Bahar Gezileri’nin ikinci programı Art İstanbul Feshane’ye düzenlendi.İSTANBUL (İGFA) - Maltepeliler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul’un kamusal alan olarak en büyük kültür-sanat mekânı tarihî Feshane-i Amire, yeni adıyla Artİstanbul Feshane’yi ziyaret etti. Maltepeliler, ziyarette “Kolektifin Belleği: İBB Koleksiyonları” sergisini de inceleme fırsatı buldu. Bahar Gezileri kapsamında önümüzdeki günlerde Yoros Kalesi ve Çubuklu Siloları, Japon Bahçesi, Aşiyan Müzesi ve Emirgan Korusu ziyaret edilecek.

İstanbul'da Maltepe Belediyesi’nin nisan ayındaki Bahar Gezileri’nin ikinci programı Art İstanbul Feshane’ye düzenlendi.

İSTANBUL (İGFA) - Maltepeliler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul’un kamusal alan olarak en büyük kültür-sanat mekânı tarihî Feshane-i Amire, yeni adıyla Artİstanbul Feshane’yi ziyaret etti.

Maltepeliler, ziyarette “Kolektifin Belleği: İBB Koleksiyonları” sergisini de inceleme fırsatı buldu.

Bahar Gezileri kapsamında önümüzdeki günlerde Yoros Kalesi ve Çubuklu Siloları, Japon Bahçesi, Aşiyan Müzesi ve Emirgan Korusu ziyaret edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.