Gönül Belediyeciliği Şiarıyla Vatandaşlarımızı Dinliyoruz

21.04.2026 - 20:33, Güncelleme: 21.04.2026 - 20:33
 

Gönül Belediyeciliği Şiarıyla Vatandaşlarımızı Dinliyoruz

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gönül belediyeciliği kapsamımda periyodik olarak gerçekleştirdiği vatandaşlarla buluşma toplantısında Nevşehirli vatandaşları dinledi.   Nevşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanımız Rasim Arı, Nevşehirli vatandaşlarımızın talep, öneri ve isteklerini dinledi. Belediye başkan yardımcılarımız ile tüm birim müdürlerimizin hazır bulunduğu ve vatandaşlarımızın dile getirdiği talep ve isteklerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Arı, gerekli talimatları vererek konuların takipçisi olacağını ifade etti. Halka hizmet etmenin ve vatandaşlarımızla birebir iletişim kurmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanımız Rasim Arı, çözüm, memnuniyet ve sonuç odaklı bir yaklaşımla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.  Toplantıya katılan Nevşehirli vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyetini belirterek Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.  Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sosyal ve kültürel etkinliklere, kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarından esnaflara ilişkin birçok konunun yüz yüze görüşüldüğü halk buluşmasından Nevşehirliler memnuniyetle ayrıldı.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gönül belediyeciliği kapsamımda periyodik olarak gerçekleştirdiği vatandaşlarla buluşma toplantısında Nevşehirli vatandaşları dinledi.  
Nevşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanımız Rasim Arı, Nevşehirli vatandaşlarımızın talep, öneri ve isteklerini dinledi. Belediye başkan yardımcılarımız ile tüm birim müdürlerimizin hazır bulunduğu ve vatandaşlarımızın dile getirdiği talep ve isteklerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Arı, gerekli talimatları vererek konuların takipçisi olacağını ifade etti.
Halka hizmet etmenin ve vatandaşlarımızla birebir iletişim kurmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanımız Rasim Arı, çözüm, memnuniyet ve sonuç odaklı bir yaklaşımla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. 
Toplantıya katılan Nevşehirli vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyetini belirterek Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti. 
Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sosyal ve kültürel etkinliklere, kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarından esnaflara ilişkin birçok konunun yüz yüze görüşüldüğü halk buluşmasından Nevşehirliler memnuniyetle ayrıldı.

 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.