Dolu Dolu Yaz Şenlikleri Başladı

31.07.2026 - 10:53, Güncelleme: 31.07.2026 - 10:53
 

Dolu Dolu Yaz Şenlikleri Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "İlçelerde Yaz Şenlikleri" etkinliği, Kahramankazan Belediyesi’nin katkılarıyla Kahramankazan'da başladı. Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen şenliğin ilk günü, çocuklar ve ailelerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar sirk gösterileri, palyaço şovları, tahta bacak gösterileri, şişme oyun parkurları, elektrikli oyuncaklar, yüz boyama ve kum boyama etkinlikleriyle keyifli vakit geçirirken, midilli atlarına binme deneyimi de yaşadı. Etkinlik alanında çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilirken, aileler de yaz akşamının tadını çocuklarının neşesine ortak olarak çıkardı. Yaz şenlikleri, 1 Ağustos'a kadar her gün 18.00-22.00 saatleri arasında çocuklar ve ailelere eğlence dolu anlar yaşatmaya devam edecek. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, yaz şenliklerinin çocuklar ve aileler için keyifli bir buluşma noktası olduğunu belirterek: "Çocuklarımızın yüzünü güldüren, ailelerimizi bir araya getiren bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz.Bu güzel organizasyonda emeği geçen Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi yaz şenliklerine bekliyoruz." dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "İlçelerde Yaz Şenlikleri" etkinliği, Kahramankazan Belediyesi’nin katkılarıyla Kahramankazan'da başladı. Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen şenliğin ilk günü, çocuklar ve ailelerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar sirk gösterileri, palyaço şovları, tahta bacak gösterileri, şişme oyun parkurları, elektrikli oyuncaklar, yüz boyama ve kum boyama etkinlikleriyle keyifli vakit geçirirken, midilli atlarına binme deneyimi de yaşadı. Etkinlik alanında çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilirken, aileler de yaz akşamının tadını çocuklarının neşesine ortak olarak çıkardı. Yaz şenlikleri, 1 Ağustos'a kadar her gün 18.00-22.00 saatleri arasında çocuklar ve ailelere eğlence dolu anlar yaşatmaya devam edecek.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, yaz şenliklerinin çocuklar ve aileler için keyifli bir buluşma noktası olduğunu belirterek: "Çocuklarımızın yüzünü güldüren, ailelerimizi bir araya getiren bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz.Bu güzel organizasyonda emeği geçen Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi yaz şenliklerine bekliyoruz." dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat