Zaharova: Rusya’yı tecrit etmek mümkün değil

Dünya 14.06.2023 - 15:50, Güncelleme: 14.06.2023 - 15:53
 

Zaharova: Rusya’yı tecrit etmek mümkün değil

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya'yı tecrit girişimlerinin olacağını ancak böyle bir ülkeyi tecrit etmenin mümkün olmadığına dikkat çekti.
St.Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda (SPIEF-2023) Sputnik'e demeç veren Zaharova, Rusya'yı tecrit girişimlerinin başarısızlığa mahkum olduğunu bir kez daha vurguladı. Zaharova, SPIEF-2023'e 130 ülke ve bölgeden temsilcinin katıldığı bir ortamda tecridin söz konusu olup olamayacağının sorulması üzerine "Kendisinin bir medeniyet ülkesi olduğunu itiraf eden bir ülkeyi tecrit etmek imkansız. Kendi tarihini okuyan, bilen ve gelecek nesillere aktaran bir ülkeyi, halkı ve devleti tecrit etmek imkansız. Onlar, birtakım gruplar halinde kendilerini bizden tecrit edebilirler ancak bizi tecrit etmek tamamen imkansız" ifadelerini kullandı. Zaharova, "Tecrit girişimleri olacak. Peki Rusya'yı tecrit etmek mümkün mü? hayır, bu artık kanıtlandı" diye vurguladı.(SPUTNİK)
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya'yı tecrit girişimlerinin olacağını ancak böyle bir ülkeyi tecrit etmenin mümkün olmadığına dikkat çekti.

St.Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda (SPIEF-2023) Sputnik'e demeç veren Zaharova, Rusya'yı tecrit girişimlerinin başarısızlığa mahkum olduğunu bir kez daha vurguladı.

Zaharova, SPIEF-2023'e 130 ülke ve bölgeden temsilcinin katıldığı bir ortamda tecridin söz konusu olup olamayacağının sorulması üzerine "Kendisinin bir medeniyet ülkesi olduğunu itiraf eden bir ülkeyi tecrit etmek imkansız. Kendi tarihini okuyan, bilen ve gelecek nesillere aktaran bir ülkeyi, halkı ve devleti tecrit etmek imkansız. Onlar, birtakım gruplar halinde kendilerini bizden tecrit edebilirler ancak bizi tecrit etmek tamamen imkansız" ifadelerini kullandı.

Zaharova, "Tecrit girişimleri olacak. Peki Rusya'yı tecrit etmek mümkün mü? hayır, bu artık kanıtlandı" diye vurguladı.(SPUTNİK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.