İzmit Belediyesi yöneticileri Kandıra İlçe Müftüsünü ziyaret etti 

24.10.2024 - 14:17, Güncelleme: 24.10.2024 - 14:17
 

İzmit Belediyesi yöneticileri Kandıra İlçe Müftüsünü ziyaret etti 

İzmit Belediyesi yöneticileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar’ı ziyaret ettiKOCAELİ (İGFA) - Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer, İnanç Masası Sorumlusu İsmet Kanık İsmet Kanık ve geçmiş dönem CHP İlçe Başkanı Recep Şenol Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar’ı ziyaret etti. Gerçekleştiren ziyarette İzmit Belediyesi yöneticileri Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar’ın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti. Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar da İzmit Belediyesi ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İzmit Belediyesi yöneticileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar’ı ziyaret etti

KOCAELİ (İGFA) - Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer, İnanç Masası Sorumlusu İsmet Kanık İsmet Kanık ve geçmiş dönem CHP İlçe Başkanı Recep Şenol Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar’ı ziyaret etti. Gerçekleştiren ziyarette İzmit Belediyesi yöneticileri Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar’ın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti. Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar da İzmit Belediyesi ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.