Adana'da gasp iddiasıyla tutuklanan sanığa 15 yıl hapis talebi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 27.07.2023 - 11:45, Güncelleme: 27.07.2023 - 11:26
 

Adana'da gasp iddiasıyla tutuklanan sanığa 15 yıl hapis talebi

ADANA (AA) - Adana'da sokakta yürüyen kişinin cep telefonunu silah zoruyla gasbettiği gerekçesiyle tutuklanan sanığa 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.Merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde A.F'nin gasbedilmesiyle ilgili 22 Aralık 2022'de tutuklanan S.S. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.Savcılıkça hazırlanan ve Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanık için "gece vakti silahla yağma" suçundan 15 yıla kadar hapis talep edildi.İddianamede, S.S'nin, gece saatlerinde sokakta yürüyen müşteki A.F'yi darbedip, silah tehdidiyle cep telefonunu çaldığı belirtildi.Hakkındaki suçlamayı kabul etmeyen tutuklu sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

ADANA (AA) - Adana'da sokakta yürüyen kişinin cep telefonunu silah zoruyla gasbettiği gerekçesiyle tutuklanan sanığa 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde A.F'nin gasbedilmesiyle ilgili 22 Aralık 2022'de tutuklanan S.S. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Savcılıkça hazırlanan ve Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanık için "gece vakti silahla yağma" suçundan 15 yıla kadar hapis talep edildi.

İddianamede, S.S'nin, gece saatlerinde sokakta yürüyen müşteki A.F'yi darbedip, silah tehdidiyle cep telefonunu çaldığı belirtildi.

Hakkındaki suçlamayı kabul etmeyen tutuklu sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.