Sulama kanalında sörf yapan Adanalı sosyal medyada gündem oldu!

(HÜRNET HABER) - | 08.06.2023 - 07:13, Güncelleme: 08.06.2023 - 07:17
 

Sulama kanalında sörf yapan Adanalı sosyal medyada gündem oldu!

Adana’nın meşhur sulama kanalların birinde sörf yapılırken çekilen video sosyal medyada gündem oldu.
Her yaz boğulma haberleriyle gündeme gelen Adana sulama kanalları bu defa vatandaşın sörf yapmasıyla sosyal medyanın gündeminde. Adana’nın Yüreğir ilçesinde kendi yaptığı tahta sörfü traktöre bağlayarak sulama kanalında sörf keyfi yapan Mazlum Kaya bunun çocukluğundan beri yapmak istediğini belirtti. Öte yandan yaptığı sörf keyfi her ne kadar tehlikeli olsa da Mazlum Kaya’nın halinden oldukça memnun olması dikkat çekti. (HÜRNET HABER)
Adana’nın meşhur sulama kanalların birinde sörf yapılırken çekilen video sosyal medyada gündem oldu.

Her yaz boğulma haberleriyle gündeme gelen Adana sulama kanalları bu defa vatandaşın sörf yapmasıyla sosyal medyanın gündeminde. Adana’nın Yüreğir ilçesinde kendi yaptığı tahta sörfü traktöre bağlayarak sulama kanalında sörf keyfi yapan Mazlum Kaya bunun çocukluğundan beri yapmak istediğini belirtti.

Öte yandan yaptığı sörf keyfi her ne kadar tehlikeli olsa da Mazlum Kaya’nın halinden oldukça memnun olması dikkat çekti. (HÜRNET HABER)

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.