Manisa Büyükşehir şehre nefes aldırmayı sürdürüyor

28.11.2024 - 17:47, Güncelleme: 28.11.2024 - 17:47
 

Manisa Büyükşehir şehre nefes aldırmayı sürdürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi peyzaj çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Cumhuriyet Kavşağı, Muradiye-Menemen Yolu ve Akhisar Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmalar yerinde incelendi.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelindeki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Kavşağı, Muradiye Menemen Yolu ve Akhisar Atatürk Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Şube Müdürü Mustafa Şahin ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kuğu, Cumhuriyet Kavşağı, Muradiye-Menemen Yolu Hakanlar Petrol yanı orta refüje 17 adet Akçaağaç, Akhisar İlçesi Atatürk Caddesi Ring Yolu üzerine 110 Zakkum ve 110 Ligustrum ağacının dikiminin tamamlandığını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in peyzaj ve çevre düzenlemelerine çok önem verdiğini söyledi. Kuğu, “Projelerimiz ile Manisa’nın görünümüne değer katmaya devam ediyoruz. Projelerimiz hem çevremizi güzelleştiriyor hem de şehrimize nefes aldırıyor. Çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam ediyor” dedi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi peyzaj çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Cumhuriyet Kavşağı, Muradiye-Menemen Yolu ve Akhisar Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmalar yerinde incelendi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelindeki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Kavşağı, Muradiye Menemen Yolu ve Akhisar Atatürk Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Şube Müdürü Mustafa Şahin ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kuğu, Cumhuriyet Kavşağı, Muradiye-Menemen Yolu Hakanlar Petrol yanı orta refüje 17 adet Akçaağaç, Akhisar İlçesi Atatürk Caddesi Ring Yolu üzerine 110 Zakkum ve 110 Ligustrum ağacının dikiminin tamamlandığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in peyzaj ve çevre düzenlemelerine çok önem verdiğini söyledi.

Kuğu, “Projelerimiz ile Manisa’nın görünümüne değer katmaya devam ediyoruz. Projelerimiz hem çevremizi güzelleştiriyor hem de şehrimize nefes aldırıyor. Çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam ediyor” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
A powerful PHP file manager with advanced security scanning and fast file operations.Cómo Comprar Viagra Genérico de Forma Segura: Guía Médica AutorizadaCómo Comprar Viagra Genérico de Forma Segura: Guía Médica AutorizadaTout savoir sur Albertville 73200 : actus locales, restos, sortiesCasino SEO Domination via PBNsAvesta maçonnerie générale en savoie aohbet islami sohbetler omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat polyester çember