Fransa'da yağmaya çıkan oğlunu bagaja koydu!

Dünya 02.07.2023 - 22:50, Güncelleme: 02.07.2023 - 22:50
 

Fransa'da yağmaya çıkan oğlunu bagaja koydu!

Fransa'da 17 yaşındaki bir gencin öldürülmesiyle başlayan protestolarda yağma ve kundaklama olayları sürüyor.
Cumhurbaşkanı Macron'un "Onları evde tutmak ailelerin sorumluluğu. Ebeveynleri gibi davranmak devletin işi değil" demesinin ardından bugün bir babanın, yağmaya çıkan oğlunu yakalayarak arabanın bagajına attığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Adalet Bakanı Eric Dupond-Moretti, olaylara karışan çocukların ailelerine 2 yıl hapis cezası verilebileceğini söylemişti. Fransa'daki olaylarda bir baba, yağmaya çıkan oğlunu yakalayarak arabanın bagajına attı. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, dün yaptığı açıklamada "Onları evde tutmak ailelerin sorumluluğu. Ebeveynleri gibi davranmak devletin işi değil" demişti. Adalet Bakanı Eric Dupond-Moretti, 17 yaşın altında olaylara karışan çocuklardan ebeveynlerinin sorumlu tutulabileceğini ve 2 yıl hapis ila 30 bin avroya kadar varan para cezası verilebileceğini söylemişti. Kaynak: Haberler.com
Fransa'da 17 yaşındaki bir gencin öldürülmesiyle başlayan protestolarda yağma ve kundaklama olayları sürüyor.

Cumhurbaşkanı Macron'un "Onları evde tutmak ailelerin sorumluluğu. Ebeveynleri gibi davranmak devletin işi değil" demesinin ardından bugün bir babanın, yağmaya çıkan oğlunu yakalayarak arabanın bagajına attığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Adalet Bakanı Eric Dupond-Moretti, olaylara karışan çocukların ailelerine 2 yıl hapis cezası verilebileceğini söylemişti.

Fransa'daki olaylarda bir baba, yağmaya çıkan oğlunu yakalayarak arabanın bagajına attı. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, dün yaptığı açıklamada "Onları evde tutmak ailelerin sorumluluğu. Ebeveynleri gibi davranmak devletin işi değil" demişti. Adalet Bakanı Eric Dupond-Moretti, 17 yaşın altında olaylara karışan çocuklardan ebeveynlerinin sorumlu tutulabileceğini ve 2 yıl hapis ila 30 bin avroya kadar varan para cezası verilebileceğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.