Adıyaman’da kaybolan 52 küçükbaş hayvan jandarma tarafından bulundu

25.10.2024 - 14:21, Güncelleme: 25.10.2024 - 14:21
 

Adıyaman’da kaybolan 52 küçükbaş hayvan jandarma tarafından bulundu

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kahta ilçesi kırsalında yaşayan Y.İ. isimli vatandaşın 52 küçükbaş hayvanının kaybolduğunu bildirmesi üzerine harekete geçti. Adıyaman Sanal Haber / HERKES DUYSUN ADIYAMAN (İGFA) - 23 Ekim 2024 günü saat 15.30 sıralarında gelen ihbarın ardından jandarma unsurları, kayıp hayvanlar için geniş çaplı bir arama başlattı. Yaklaşık 3 saat süren arama ve tarama çalışmaları sonucunda, kaybolan hayvanlar köye 8 kilometre uzaklıkta dağlık bir bölgede bulundu. Hayvanlar sahibine eksiksiz şekilde teslim edildi. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kahta ilçesi kırsalında yaşayan Y.İ. isimli vatandaşın 52 küçükbaş hayvanının kaybolduğunu bildirmesi üzerine harekete geçti.

Adıyaman Sanal Haber / HERKES DUYSUN

ADIYAMAN (İGFA) - 23 Ekim 2024 günü saat 15.30 sıralarında gelen ihbarın ardından jandarma unsurları, kayıp hayvanlar için geniş çaplı bir arama başlattı.

Yaklaşık 3 saat süren arama ve tarama çalışmaları sonucunda, kaybolan hayvanlar köye 8 kilometre uzaklıkta dağlık bir bölgede bulundu. Hayvanlar sahibine eksiksiz şekilde teslim edildi. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.