Bursa Güzelyalı'da trafik kazası

18.10.2024 - 15:29, Güncelleme: 18.10.2024 - 15:29
 

Bursa Güzelyalı'da trafik kazası

Bursa'nın Güzelyalı Mahallesinde Merkez Sağlık Ocağı Yolu üzerinde yaşanan olayda, kazaya karışan motosiklet ve otomobil sürücüsü arasında sinirler gerildi.Arda ŞARU / HERKES DUYSUN BURSA (İGFA) - Bursa'nın Güzelyalı Mahallesi'nde öğlen saatlerinde gerçekleşen trafik kazası amatör kamera tarafından görüntülendi. Motosiklet sürücüsü ve araç sahibi arasında kaza sonrası gerginlik yaşandı. Kaza sonucu her iki araçta da hafif maddi hasar meydana geldi.

Bursa'nın Güzelyalı Mahallesinde Merkez Sağlık Ocağı Yolu üzerinde yaşanan olayda, kazaya karışan motosiklet ve otomobil sürücüsü arasında sinirler gerildi.

Arda ŞARU / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Güzelyalı Mahallesi'nde öğlen saatlerinde gerçekleşen trafik kazası amatör kamera tarafından görüntülendi.

Motosiklet sürücüsü ve araç sahibi arasında kaza sonrası gerginlik yaşandı. Kaza sonucu her iki araçta da hafif maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.