Adıyaman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: İki kişi hafif yaralandı

12.10.2024 - 17:40, Güncelleme: 12.10.2024 - 17:40
 

Adıyaman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: İki kişi hafif yaralandı

Adıyaman Merkez Fatih Mahallesi’nde, itfaiye binası arkasında meydana gelen kazada bir otomobil ile motosiklet çarpıştı.Adıyaman Sanal Haber / ADIYAMAN (İGFA) -  İddaya göre; Kaza öğle saatlerinde yaşanan kazada, motosiklette bulunan iki kişi hafif yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Hafif yaralanan iki kişi, tedbir amacıyla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. İlk değerlendirmelere göre, kazanın dikkatsizlik ve hız nedeniyle meydana geldiği düşünülüyor. Soruşturma devam ediyor.

Adıyaman Merkez Fatih Mahallesi’nde, itfaiye binası arkasında meydana gelen kazada bir otomobil ile motosiklet çarpıştı.

Adıyaman Sanal Haber / ADIYAMAN (İGFA) -  İddaya göre; Kaza öğle saatlerinde yaşanan kazada, motosiklette bulunan iki kişi hafif yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Hafif yaralanan iki kişi, tedbir amacıyla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. İlk değerlendirmelere göre, kazanın dikkatsizlik ve hız nedeniyle meydana geldiği düşünülüyor. Soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.