Keşanspor çalışmalara başladı

04.09.2024 - 09:15, Güncelleme: 04.09.2024 - 09:15
 

Keşanspor çalışmalara başladı

2024/2025 BAL9. Grupta mücadele edecek olan Keşanspor yeni sezon çalışmalarına önceki gün başladı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Antrenör Cihan Yeşilırmak nezaretinde saat 17.00’de çalışmalarına başlayan Keşanspor, yaklaşık 1 haftalık çalışmanın ardından ligde mücadele edecek olan kadronun belirleneceği ve  çalışmalara bu kadro ile devam edileceği de öğrenildi. Keşanspor, Atatürk Stadı’nda her gün saat 17.00’de çalışmalarını sürdürecek. BAL 5-6 Ekim tarihlerinde başlayacak.

2024/2025 BAL9. Grupta mücadele edecek olan Keşanspor yeni sezon çalışmalarına önceki gün başladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Antrenör Cihan Yeşilırmak nezaretinde saat 17.00’de çalışmalarına başlayan Keşanspor, yaklaşık 1 haftalık çalışmanın ardından ligde mücadele edecek olan kadronun belirleneceği ve  çalışmalara bu kadro ile devam edileceği de öğrenildi.

Keşanspor, Atatürk Stadı’nda her gün saat 17.00’de çalışmalarını sürdürecek.

BAL 5-6 Ekim tarihlerinde başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.