Adana'da karısını öldürdüğü iddia edilen sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 27.07.2023 - 11:49, Güncelleme: 26.07.2023 - 16:25
 

Adana'da karısını öldürdüğü iddia edilen sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

ADANA (AA) - Adana'da karısını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanığa ağırlaştırılmış müebbet, ona yardım ettiği öne sürülen arkadaşına ise 1 ay hapis verildi.Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, iki çocuk annesi Kibar Ö'nün 15 Ağustos 2021'de öldürülmesiyle ilgili tutuklanan kocası O.A.Ö. ile taraf avukatları katıldı. Tutuksuz sanık M.Ş. ise duruşmaya katılmadı.Esas hakkındaki son görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, tartıştığı karısını tabancayla öldüren O.A.Ö'nün "eşe karşı kasten öldürme", silahı saklayan arkadaşı M.Ş'nin de "suç delillerini gizleme" suçundan cezalandırılmasını istedi.Sanık O.A.Ö. savunmasında, önceki ifadelerinin geçerli olduğunu ve olaydan pişmanlık duyduğunu söyledi.Müşteki olarak dinlenilen kadının yakınları ise sanıklardan şikayetçi olduklarını anlattı.Mahkeme heyeti, avukatların beyanının alınması sonrası O.A.Ö'yü "eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, M.Ş'yi ise "suç delillerini gizleme" suçundan 1 ay hapse çarptırdı.Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde 2 çocuk annesi Kibar Ö'nün 15 Ağustos 2021'de evinde tabancayla öldürülmesiyle ilgili tutuklanan kocası O.A.Ö. ile ona yardım ettiği iddia edilen arkadaşı M.Ş. hakkında dava açılmıştı.

ADANA (AA) - Adana'da karısını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanığa ağırlaştırılmış müebbet, ona yardım ettiği öne sürülen arkadaşına ise 1 ay hapis verildi.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, iki çocuk annesi Kibar Ö'nün 15 Ağustos 2021'de öldürülmesiyle ilgili tutuklanan kocası O.A.Ö. ile taraf avukatları katıldı. Tutuksuz sanık M.Ş. ise duruşmaya katılmadı.

Esas hakkındaki son görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, tartıştığı karısını tabancayla öldüren O.A.Ö'nün "eşe karşı kasten öldürme", silahı saklayan arkadaşı M.Ş'nin de "suç delillerini gizleme" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Sanık O.A.Ö. savunmasında, önceki ifadelerinin geçerli olduğunu ve olaydan pişmanlık duyduğunu söyledi.

Müşteki olarak dinlenilen kadının yakınları ise sanıklardan şikayetçi olduklarını anlattı.

Mahkeme heyeti, avukatların beyanının alınması sonrası O.A.Ö'yü "eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, M.Ş'yi ise "suç delillerini gizleme" suçundan 1 ay hapse çarptırdı.

Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde 2 çocuk annesi Kibar Ö'nün 15 Ağustos 2021'de evinde tabancayla öldürülmesiyle ilgili tutuklanan kocası O.A.Ö. ile ona yardım ettiği iddia edilen arkadaşı M.Ş. hakkında dava açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.